Talent Scouts

Agenten van Uncut Diamond

Jelmer Ouwerkerk is naast Agent en Scout ook acteur. Bekend van oa. Vrijland en de Leeuwenkuil. Jelmer speelde de hoofdrol in Finnemans en deze film won in 2010 een Gouden Kalf voor beste televisiefilm. Hij studeerde in 2016 af als Business manager en studeert nu in Toronto, Canada. Hij studeert hier aan de Toronto Film School van de Yorkville University.

Ellen Ouwerkerk is naast Agent en Scout al ruim 30 jaar in het basisonderwijs te vinden en heeft daarnaast een grote liefde gevonden in het bedenken en produceren van kinderfilms. Momenteel probeert zij met Uncut Diamond de pilot Daan de Indiaan, een kinderserie, op televisie te krijgen. 

 

Claartje de Groot werkte 40 jaar in het onderwijs en vond in haar liefde voor film haar nieuwe uitdaging. Al ruim 5 jaar is Claartje actief in de filmwereld. Ze werkt achter de schermen van verschillende producties, ondersteunt bij de workshops en scout regelmatig mee op de scoutingdagen.

 

 

Myrte Ouwerkerk is naast Agent en Scout, onze regisseur. Zij volgt momenteel de opleiding regie-fictie aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam. Myrte maakt al vanaf haar 16e films. Met de film Eindshot won zij de publieksprijs op het Utopiafestival 2013. Myrte heeft ook de pilot Daan de Indiaan geregisseerd. Zij geeft regelmatig workshops film-acteren in Soest. Houd hiervoor facebook in de gaten om je aan te melden. Als kind had zij oa de rol Sophie/Klaas in Pietje Bell 2 en Nina in GTST.

Door op deze link te klikken kan je werk van Myrte zien. https://www.youtube.com/results?search_query=myrte+ouwerkerk